MAAK MICROSOFT TEAMS EEN ONDERDEEL VAN UW TELEFOONOPLOSSING

Wilt u regelmatig bellen via Microsoft Teams? Wilt u het binnen 48 uur kunnen doen?

Proof of concept met 10 telefoonnummers en gebruikers voor maar 150 EUR/mnd*!

In de oplossing van Cellip kunt u via Microsoft Teams alle nummers ter wereld bellen. We hebben verschillende Nederlandse nummers om uit te kiezen.
U krijgt automatisch een extra telefoonoplossing die beschikbaar is binnen Europa, met de mogelijkheid tot internationale telefoonnummers in meer dan 50 landen.
U kunt als eerste simpelweg nieuwe nummers proberen en vervolgens selecteren om bestaande nummers te porteren. De oplossing bevat alles wat u nodig heeft voor een modern, volledig cloud-gebaseerde telefoonoplossing
Cellip biedt ook meer geavanceerde features en callcenter-oplossingen als u iets anders wilt dan wat Office365 te bieden heeft.


* U dient een Office365-pakket te hebben dat telefonie, E5 of een ander E-plan met telefoonsysteem licentie toestaat als add-on.

“Cellip, de aanbieder waar Microsoft op vertrouwt – Cellip is twee jaar op rij genomineerd als voice partner van Microsoft

Ga telefonie gebruiken met Microsoft Teams!

Cellip levert al 15 jaar telefoonoplossingen

De afgelopen 7 jaar heeft Cellip zich gericht op het leveren van telefonie aan de verschillende Microsoft-platforms, van gecertificeerde SIP-trunks, gehoste Lync 2013 / Skype for Business tot Office 365 met Telefoonsysteem voor zowel Skype for Business Online en Microsoft Teams

Klantcase

Het feit dat we onze telefonie nu naar Microsoft Cloud PBX kunnen verplaatsen samen met Cellip Cloud PBX Connect maakt onderdeel uit van onze algehele cloud-strategie, maar ook van de volgende natuurlijke stap nadat Exchange is gemigreerd naar de cloud.

Cellip voldoet aan de hoge verwachtingen die we van onze leveranciers verwachten, zoals wij zelf ook streven te doen voor onze klanten.

Fredrik Thorning
ICT-Manager bij Netel Group

Verbeter de oplossing met Competella: Voor de beheerder en voor de medewerker van het contactcentrum

Met Competella’s Unified Communications Suite, kunnen wij u helpen van uw oudere telefoonsysteem (PBX) te migreren naar de Office 365 Cloud PBX. Op die manier kunt u uw features houden en uitbreiden, zoals contactcentrum, receptionisten en vertegenwoordigers.

Competella contact center enterprise
Competella contact center workgroup
Competella attendant console
office user add-ons
Lees meer over Competella