Competella Attendant Console

- Behandel telefoontjes en verbind ze door met een hoog serviceniveau!

De Competella Attendant Console is ontworpen en ontwikkeld gebaseerd op de input van een groot aantal receptionisten die praktische ervaring hebben met de features die nodig zijn bij een centrale om het bedrijf te kunnen ondersteunen in het leveren van precieze service voor mensen die het hoofdnummer van het bedrijf bellen.

Competella Contact Center Enterprise

- Multimedia modulariteit voor een superieure service-ervaring

De Competella contactcentrum Enterprise is een oplossing van hoge kwaliteit die is ontworpen om klantenservice te verbeteren
- Ongeacht welke media de klant gebruikt om contact op te nemen met het bedrijf
– Allemaal mogelijk gemaakt door Skype for Business (Lync). De Competella modulariteit maakt het mogelijk om features en functies te kiezen die uw bedrijf nodig heeft om service te bieden en te communiceren met uw klanten
- Op het niveau dat zij verwachten!

Competella Contact Center Workgroup

- Gemakkelijk in te zetten, te beheren en te onderhouden!

De Competella Contactcentrum Werkgroep is een middensegment contactcentrum dat door veel bedrijven wordt gebruikt die features en functies willen wat hoger ligt dan het niveau van de Office365 Response Group Service.
Er zijn veel voordelen met de Competella Contactcentrum Werkgroep. Er is bijvoorbeeld geen klantenapplicatiesoftware die verdeeld en beheerd moeten worden door de ICT-afdeling.
– Het afhandelen van telefoontjes kan gedaan worden met de native klant van Microsoft Teams. Het is bewezen dat de schaalbaarheid van Competella Contactcentrum Werkgroep erg hoog is bij onze huidige klanten die het gebruiken voor duizenden vertegenwoordigers in duizenden productierijen..

Competella Office User Add-on's

Microsoft Teams is een geweldige tool voor communicatie die gericht is op samenwerking en gebruikers – toch missen er een aantal dingen die door Competella worden ingevuld met de Officer Gebruiker Add-ons

Competella Routing Agent

Busy on Busy en routegesprekken gebaseerd op aanwezigheidsstatus.

Competella Doorverbind tool

Verander doorverbindinstellingen namens collega’s

Competella Mobile Presence Gateway

Bekijk of uw collega inactief is of bezig is met een telefoontje op mobile.

Competella Activiteitsmanagement

Met een simpele afkorting kunt u de receptie op de hoogte stellen van wat u aan het doen bent en wanneer u weer terugkomt.

Competella Beschikbaarheid Voice Agent

Stel bellers op de hoogte welke tijd u terugkomt en voorkom verlaten gesprekken.